Foto: Urban Playfield – joacă, dans și multă distracție în centrul Clujului

by Bianca Baraboi

Un weekend plin de distracție a trecut peste clujeni. Centrul orașului s-a transformat în teren de joacă pentru 2 zile, timp în care participanții, atât copii cât și adulții, au redescoperit joaca și beneficiile ei.

Șotron, elastic, baschet, tenis, biliard, joaca 1 la1, cu prietenii, în familie, ideea e să ai zilnic un moment respiro fără miză aparentă, doar pentru tine și conexiunea ta cu ai tăi. E un moment bun să învățăm cum e să ai succes pornind în joacă, spun organizatorii Urban Playfield. Astfel că pentru prima oară, evenimentul a avut loc în centrul orașului, în cea mai nouă zonă pietonală, punct de atracție pentru comunitate și turiști, aflată pe străzile Mihail Kogălniceanu și Universității. Clujenii au dat curs invitației și s-au distrat pe cinste.

Mirel Alexa, organizator Urban Playfield: ”Cluj-Napoca este locul unde totul a început pentru Urban Playfield. Este minunat să vedem comunitatea adunându-se în locurile dragi din oraș pentru a se bucura de jocurile copilăriei. Anul acesta, evenimentul devine o platformă națională, și suntem entuziasmați să împărtășim această energie vibrantă în inima Clujului, cu ajutorul comunității care ne-a susținut de la început.”

Urban Playfield urmează să ajungă la Brașov, în weekendul 1-2 iunie.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza