FOTO: Ultimele pregătiri sunt în toi la Parcul Etnografic înainte de începerea Jazz in the Park 2022

by Christian Suciu

Pregătirile pentru cele 4 zile ale festivalului de muzică Jazz in the Park 2022 se apropie de ultima sută de metri la Parcul Etnografic Romulus Vuia din Cluj-Napoca. Peste doar două zile publicul clujean va fi gata să primească pe cele 5 scene ale festivalului unele dintre cel mai sonore nume ale Jazz-ului contemporan precum The Comet is Coming, Asaf Avidan, sau Dhafer Youssef iar în faza actuală lucrările de amenajare ce au inima Muzeului Satului sunt deja pe sfârșite conform organizatorilor.

Galerie FOTO:

Programul festivalului din acest an va regăsi, la fel ca în edițiile precedente, numeroși artiști muzicali din țară și din străinătate ce îi vor încânta pe fanii veniți pe cele mai savuroase acorduri de Jazz de Joi până Duminică.

Programul complet al Festivalului:

De asemenea pentru publicul venit cu mașina organizatorii au transmis că vor fi puse la dispoziție locuri de parcare în zona Tetarom

”Dar dacă totuși veniți cu mașina, puteți folosi 𝐩𝐚𝐫𝐜𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝐓𝐞𝐭𝐚𝐫𝐨𝐦, din vecinătatea Parcului Etnografic. Este gratuită, în limita locurilor disponibile. Iar pe durata festivalului, este permisă folosirea oricăror locuri de parcare, cu excepția celor expres marcate ca fiind rezervate.” au comunicat reprezentanții Festivalului Jazz in the Park.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza