FOTO. Se repară în sfârșit gropile din Florești? Primăria promite intervenții de urgență pe mai multe străzi care pun în pericol circulația

by Cezar Leizeriuc

Floreștenii ar putea avea parte de o surpriză în prima jumătate a lunii iunie. Reprezentanții Primăriei Florești transmit că vor fi făcute câteva intervenții de urgență asupra gropilor de pe anumite străzi care pun în pericol siguranța circulației. Printre ele se enumeră strada Cetății, Poligonului, Horea, Eroilor dar și Valea Gârboului.

“În prima jumătate a lunii iunie vor fi făcute intervenții de urgență pe drumurile de pe raza comunei Florești, în zonele în care gropile de pe străzi pot pune în pericol siguranța circulației. În aceste cazuri vor fi făcute lucrări punctuale pentru astuparea gropilor din carosabil și asigurarea desfășurării circulației rutiere în condiții de siguranță.

În urma finalizării licitației pentru modernizarea drumurilor din comuna Florești, potrivit graficului de lucrări, după finalizarea intervențiilor solicitate cu caracter de urgență, se vor demara lucrări de modernizare și asfaltare pe mai multe sectoare de drumuri de pe raza UAT Florești.

Astfel într-o primă etapă vor fi începute lucrări pe străzile Cetății, Tăuțului, strada Tăuțului spre Mănăstire, str. Ioan Rusu, Muncitorilor, Poligonului, Teilor, Someșului, Horea, Eroilor, Șesul de Sus. Etapa a doua, care va începe după data de 15 iunie a.c. va demara cu lucrări pe strada Valea Gârboului. Datele privind lucrările de asfaltare și modernizare vor fi actualizate periodic”, au transmis reprezentanții primăriei Florești.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza