FOTO | REVOLTĂ LA ”U” CLUJ, DUPĂ CE AU PIERDUT LA ”MASA VERDE” CU FARUL CONSTANTA. JUCĂTORII AU ALES UN PROTEST INEDIT

by Cristina Mihaila

Probleme mari pentru Farul Constanţa. Dobrogenii au plecat spre Cluj, unde trebuie să joace miercuri, un meci restanţă din Liga 2 cu Universitatea Cluj.

Cei de la DSP i-au întors din drum, după ce în urma testării perioadice au ieşit 6 cazuri pozitive, scrie looksport.ro. Partida nu se va putea juca, iar Farul va câştiga la ”masa verde”, deoarece la prima amânare a partidei, cei de la ”U” au avut cazuri pozitive. Regulamentul sanitar a generat multe controverse pe acest subiect, mulţi oameni din fotbal contestă faptul conform căruia, dacă o partidă nu se poate disputa a doua oară este declarată câştigătoare formaţia care a avut lotul apt la data iniţiatlă de disputare.

Jucătorii au demarat un protest pe Cluj Arena la ora la care trebuia să înceapă partida, cu un steag tricolor, iar Daniel Stanciu anunţă că situaţia nu rămâne aşa şi alături de cei de la Ripensia vor lua atitudine.

”Am ales această metodă, împreună cu cei de la Ripensia, care sunt într-o situaţie similară, cu Mioveni. Nu suntem organ de anchetă, nu l-a văzut nimeni pe George Galamz la Cluj, dar respectând protocolul medical şi toate legile ţării, Farul se putea deplasa cu minim 13 jucători. Dacă lucrurile vor fi confirmate mai departe. Noi am făcut demersuri către DSP Constanţa, FRF şi MTS! Rămâne să se stabilească. Consider că regulamentul are lacune şi dă posibilitatea de interpretări. În unele situaţii, nu neapărat în cazul de faţă a devenit o formă speculativă”, a declarat Stanciu, la Look Sport Live.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza