FOTO: Primarul Emil Boc și Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, i-au felicitat pe absolvenții Școlii de Agenți de Poliție ”Septimiu Mureșan” din Cluj-Napoca!

by Christian Suciu

Primarul Municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, alături de Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, au fost prezenți în cadrul festivității de absolvire a elevilor de la Școala de Agenți de Poliție ”Septimiu Mureșan” din Cluj-Napoca.

” Este o zi dragi de care vă veți aminti toată viața, dragi absolvenți, este ziua în care ați pășit spre noua cariera profesională care va face diferența și în societate, și în viața dumneavoastră.
Clujul este cel mai sigur loc din Romania, conform clasamentelor internaționale iar acesta este produsul ecosistemului de ordine și siguranță publica de la Cluj, al oamenilor de aici, ce au făcut si fac o prioritate din siguranța cetățenilor noștri.
Dragi absolvenți, vă felicit pentru alegerea acestei meserii, noi civilii ne încredințam viața doar câtorva oameni în societate iar din această categorie fac parte și agenții si ofițerii de poliție. Sunteți parte a unui element fundamental în societate iar oamenii își pun speranța și viața în mâinile voastre în fiecare zi.” a transmis edilul clujean în cadrul ceremoniei de absolvire a studiilor.

De asemenea, Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a preluat cuvântul în cadrul ceremoniei pentru a-i felicita pe viitorii polițiști ai Clujului:

Galerie FOTO:

Te-ar putea interesa si

2 comentarii

sergiu 07/04/2023 - 15:10

DEMISIA Plagiatorilor!!! Unde estebJustitia??ca ne mint pe fata!!

Raspunde

Comenteaza