FOTO: Premierul Cîțu a ajuns la Cluj. Va crește capacitatea de vaccinare

by Oana Spiru

Premierul Florin Cîțu a ajuns vineri, 16 aprilie, la Centrul de vaccinare de la Școala ”Ion Creangă” însoțit de de ministrul de Interne, Lucian Bode. Alături sunt primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, prefectul Tasnadi Szilard și Mircea Abrudean, fost prefect de Cluj și actual secretar general adjunct al Guvernului.

Premierul Florin Cîțu a anunțat că Centrele de vaccinare AstraZeneca se vor transforma în Pfizer. Totodată, acesta a transmis că va crește capacitatea de vaccinare la nivel național până la 120.000 de persoane vaccinate zilnic.

„Românii trebuie să se vaccineze. Avem aceste două luni, iar de la 1 iunie trebuie să ajungem la acea bornă de 5 milioane de persoane vaccinate. Avem nevoie de cetățeni să se vaccineze ca să avem o vară normală”, a declarat Florin Cîțu.

Premierul a primit și un cadou de la un vârstnic clujean. Gestul clujeanului a fost foarte apreciat de Premierul Cîțu și de primarul Emil Boc. În semn de mulțumire, edilul Clujul l-a invitat pe cetățean la o cafea în incinta Primăriei Cluj.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza