FOTO | Peste 190 de elevi ai Școlii de Agenți de Poliție Cluj-Napoca au depus Jurământul sub drapelul țării

by Oana Spiru

199 de elevi ai Școlii de Agenți de Poliție Cluj-Napoca au depus astăzi, 11 iunie, Jurământul Militar. Tinerii care astăzi au depus jurământul au început școala în 5 mai 2021 și vor absolvi în 25 martie 2022.


Cu această ocazie, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Nicolae Bode, a transmis susținerea sa tuturor tinerilor care au ales să intre pe porțile Școlii de Agenți de Poliție Cluj-Napoca.

„Este nevoie de oameni pregătiți în sistem, nu doar pe fondul cunoscutei lipse de personal, ci și din perspectiva anunțatei modernizări și eficientizări a activității structurilor ministerului. Sunteți parte a acestei schimbări, sunteți parte a acestui suflu nou pe care îl așteptăm din partea unei generații îndrăznețe și bine ancorată în realitățile sociale.”, a transmis cu acest prilej ministrul Afacerilor Interne, Lucian Nicolae Bode.

În mesajul transmis cu acest prilej, ministrul a subliniat importanța eficientizării activității structurilor MAI, implicit faptul că este necesară o predictibilitate a carierei, care presupune transparență și stabilitate în proiectarea viitorului profesional.

„Doresc, în același timp, să subliniez faptul că activitatea în Ministerul Afacerilor Interne se fundamentează pe integritate și, la fel ca admiterea, fiecare dintre treptele profesionale la care aspirați vor fi obținute pe merit”, a accentuat ministrul Afacerilor Interne.

La nivel național, peste 2.100 de elevi ai școlilor de agenți și subofițeri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne au depus astăzi, Jurământul Militar, în cadrul unor ceremonii specifice desfășurate la sediul instituțiilor de învățământ, evenimente la care au participat și reprezentanți ai echipei manageriale a ministerului.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza