FOTO: O nouă faptă bună a CERT Transilvania. Au dust pachete bătrânilor izolați din Munții Apuseni

by admin

O nouă faptă bună a voluntarilor de la CERT Transilvania. Aceștia s-au mobilizat și au sărit în ajutorul bătrânilor care trăiesc în cătunele izolate din Munții Apuseni. Deși accesul a fost dificil din cauza drumurilor rupte sau surpate de viituri, voluntarii au reușit să le ducă cu bine pachete cu alimente.

„Crăciunul și Paștele sunt momente în care ne dorim să fim mai buni și rupem câte o bucățică din ce avem noi, că să îi ajutăm și pe semenii noștri mai puțin norocoși. La CERT Transilvania, însă, acesta este un mod de viață, pentru că noi, indiferent de anotimp sau sărbătoare vrem să ajutăm atunci când e nevoie de noi și credem cu tărie în puterea binelui. Pentru noi, zâmbetul și acel “Mulțumesc!” spus de omul pe care l-am ajutat sunt suficiente.

Pentru noi, nu trebuie să fie Crăciun sau Paște să mergem la bunicii și prietenii noștri din satele izolate ale Apusenilor, la care accesul este dificil sau uneori imposibil fără mașini echipate special. 

Azi am ajuns cu greu la 28 de cazuri din Munții Trascău, zona Geogel și cătunele din zona cu cele 30 de pachete pregătite cu ajutorul Inside Gameloft Romania. Am ajuns cu greu din cauza drumurilor rupte și a accesului dificil ca urmare a viiturilor și ploilor din ultima perioadă. Ne bucurăm că i-am găsit sănătoși și ne bucurăm nespus de bucuria lor când ne-am revăzut.

Nu este nevoie de o ocazie specială pentru a face bine”, au scris cei de la CERT Transilvania pe rețelele de socializare.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza