FOTO: O ambulanță a rămas înzăpezită în Mărișel. Transporta o pacientă care se întorcea de la dializă

by admin

O ambulanță a rămas blocată sâmbătă dimineața, timp de mai bine de patru ore, în apropiere de comuna Mărișel, din cauza drumului acoperit de zăpadă. Ambulanța transporta o pacientă confirmată cu COVID-19, care se întorcea de la o ședință de dializă efectuată la o clinică din Cluj-Napoca, scrie cluj24.ro. 

Reprezentanții firmei de transport au sunat după ajutor, iar în sprijinul lor au intervenit salvamontiștii clujeni, dar și voluntari de la CERT Rescue. Aceștia au reușit să scoată ambulanța din nămeți, în timp ce salvamontiștii au transportat pacienta în siguranță acasă.

„Mașină transport pacienți blocată de 4 ore în Marisel. Mașina a fost eliberată. Pacienta urmează să fie dusă la domiciliu 8 km de către Salvamont-Salvaspeo Cluj cu un UTV”, au transmis cei de la CERT Rescue, care au postat și câteva imagini de la intervenție.

Te-ar putea interesa si

3 comentarii

Bula 21/11/2020 - 21:33

De rasul curcilor !
Cum sa circuli cu masina pe drumuri inzepazite, cu masina neechipata pentru drumuri de iarna ?
Iarna, mai ales pe drumurile inzapezite, trebuie sa ai in dotare lant de zapada sau sa circuli cu senileta /sanie (m,ai ales in munti).

Raspunde
Bula 21/11/2020 - 21:33

De rasul curcilor !
Cum sa circuli cu masina pe drumuri inzepazite, cu masina neechipata pentru drumuri de iarna ?
Iarna, mai ales pe drumurile inzapezite, trebuie sa ai in dotare lant de zapada sau sa circuli cu senileta /sanie (mai ales in munti).

Raspunde
:-) 22/11/2020 - 01:43

dotare lant = Ambu-LANȚa ?

Raspunde

Comenteaza