FOTO: Noi dotări de ultimă generație la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Cluj

by Christian Suciu

Reprezentanții Consiliului Județean Cluj au anunțat noi investiții în infrastructura medicală a Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Cluj. Unitatea sanitară aflată în subordinea forului administrativ județean a fost dotată cu peste 23 de echipamente medicale de ultimă generație. Valoarea investiției finanțate din bugetul propriu al Consiliului Județean Cluj se ridică la 419.635 de lei.

Printre noile echipamente de care va beneficia instituția se numără un ecograf de înaltă performanță pentru pediatrie, un sistem de compresie pneumatică intermitentă a membrelor inferioare, un electrocauter cu radiofrecvență, 10 injectomate și 10 infuzomate.

”Continuăm să acordăm spitalelor clujene sprijinul necesar pentru realizarea investițiilor și derularea activității în cele mai bune condiții. Ne dorim să contribuim la oferirea unor servicii medicale de cea mai bună calitate, aparatura medicală recent achiziționată având rolul de a îmbunătăți starea de sănătate a micilor pacienți. Sănătatea este și va rămâne prioritatea noastră absolută.”, a transmis Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

FOTO:

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza