FOTO Începe sezonul șantierelor la Cluj. VEZI care străzi vor fi modernizate

by admin

Au început lucrările de modernizare pe mai multe străzi din Cluj-Napoca. Primăria Cluj-Napoca a dat start lucrărilor de modernizare în Piața Blaga, pe străzile Napoca, Petru Maior, Emil Isac și Republicii (până la intersecția cu strada Avram Iancu). Potrivit primarului municipiului Cluj-Napoca, lucrările de modernizare la străzile mai sus enumerate, ar trebui să se finalizeze până la sfârșitul lunii noiembrie.

Conform primarului Emil Boc, modernizarea presupune două etape:

 1. Etapa lucrărilor de insfrastructură desfășurate de către Electrica, Compania de Apă, CFO Integrator (introducerea cablurilor în subteran);
 2. Etapa modernizării efective a străzilor, conform planșelor atașate.
  Termenele contractuale de finalizare a diferitelor lucrări preliminare de modernizare la rețelele electrice și pe tronsoanele necesare din afara amplasamentului – lucrări desfășurate de SDEE Electrica Cluj, Compania de Apă și CFO Integrator – sunt următoarele:
 • Piața Lucian Blaga: 30 mai
 • strada Napoca: 5 iunie
 • strada Petru Maior: 5 iunie
 • strada Emil Isac: 5 iunie

Lucrările desfășurate de SDEE Electrica SA (lucrările de relocare a rețelelor în subteran) necesită în această perioadă intervenții pe următoarele străzi, pe trotuar sau/și carosabil:
Clinicilor, Victor Babeș, Avram Iancu, Gh. Șincai, Universității, Piața Unirii, Moților, str. Sindicatelor și str. Alexandru Ciurea.
Având în vedere termenele asumate de companiile de rețele edilitare, respectiv termenul din contractul cu SC Diferit SRL, Primăria Cluj-Napoca estimează următoarele termene integrale de finalizare a lucrărilor de modernizare din acest proiect:

 • iunie 2020 pentru strada Republicii, tronson Napoca – Avram Iancu
 • septembrie 2020 pentru străzile Napoca, Petru Maior și Emil Isac
 • 30 noiembrie 2020 pentru Piața Lucian Blaga

Sursa Foto: Facebook- Emil Boc

Te-ar putea interesa si

Comenteaza