FOTO: Încă o bucată din Autostrada Transilvania ar putea fi deschisă circulației în acest an

by admin

Încă o porțiune din Autostrada Transilvania, în apropiere de Târgu Mureș, ar putea fi deschisă circulației în acest an. Anunțul a fost făcut de Asociația Pro Infrastructură, care a postat și imagini cu stadiul lucrărilor. Deși este vorba doar de un drum de legătură cu autostrada, tronsonul respectiv va rezolva numeroase probleme de trafic în zonă.

„Chiar dacă dronele ne-au arătat în ultimii ani perspective unice, nimic nu se compară cu infanteria! Doi colegi din comunitate și-au pus bocancii și au luat la pas cei 4,5 km de autostradă plus 4,5 km ai drumului de legătură pe #AutostradaTransilvania în apropiere de Târgu Mureș. Fotoreportajul complet pe forum: https://bit.ly/2ZnmDXX.

Antreprenorul general, STRABAG, are toate șansele să dea în folosință lotul în luna noiembrie, decembrie cel mai târziu, incluzând aici procedurile de recepție, înainte de termenul contractual.

Șantierul arată foarte îngrijit, atenția la detalii de lângă asfalt surprinzându-ne plăcut: curățenie, taluzuri înierbate aranjate frumos, rigole bine executate, chiar puieți de arbori puși pe suprafețe întinse.

Un ciot, da, însă unul foarte așteptat de șoferii din zonă și un exemplu de „așa da” oferit de STRABAG, unul dintre puținii constructori serioși din peisajul autohton al infrastructurii de transport”, au transmis reprezentanții Pro Infrastructură.

Te-ar putea interesa si

5 comentarii

A și M 25/10/2021 - 13:04

„[…] o bucată […] ar putea fi deschis” – mișto acord (gramatical)… Nici titlurile nu vi le recitiți înainte de publicare. Bine-i pentru noi oricum. Ce atâta atenție!

Raspunde
Titi B. 25/10/2021 - 17:47

Cei de la Pro Infrastructura fac o treabă minunată și trebuie să le fim recunoscători. Mulțumim frumos pentru informații complete și corecte!
Iar în ceea ce privește acordul dintre anumite părți de vorbire (reclamat de un privitor), e musai să ținem cont că limba maternă este alta decât româna și oricum se exprimă mai corect decât (enorm de) mulți români…

Raspunde
Toma Ardelean 25/10/2021 - 23:21

Strabag merita sute de km nu cioturi..
Ei nu dau șpagă
Atenție….

Raspunde
HHH 26/10/2021 - 13:40

Felicitări și STRABAG și PROinfrastructura!
Puteați pune și o harta sa știm pe unde vine acest ciot și mai ales cu ce se leagă.

Raspunde
Lázár 27/10/2021 - 07:52

E drumul ce v a lega Tg Mures de autostrada la Vidrasau zona aeroportului

Raspunde

Comenteaza