FOTO: După viermii din mâncare, la Spitalul de Copii din Cluj și-a făcut apariția șobolanul Dominic

by admin

După ce duminică a postat un clip video cu viermii găsiți în mâncarea servită pacienților, deputatul Emanuel Ungureanu revine cu noi imagini de groază surprinse pe holurile Spitalului Clinic de Copii din Cluj-Napoca.

De această dată, deputatul ne face cunoștință cu Dominic, un șobolan care își face veacul pe coridoarele clinicii.

„L-a văzut cineva în aceste zile pe Șobolanul Dominic în vizită la Spitalul de Copii din Cluj-Napoca?

Copiii operați pe secția de Chirurgie din cadrul Clinicii Pediatrie 1 s-au întâlnit în luna noiembrie a anului trecut cu acest șobolan care vizita destul de des vitrina cu bunătăți de pe culoarul infect de la intrare. L-au poreclit Dominic.

Seara, mamele îngrozite, le-au interzis odraslelor să părăsească saloanele pentru că pe scări se jucau ploșnițele și șobolanul Dominic. Zilele acestea se pare că vietățile au revenit în spital cu ocazia zilei de 1 Martie. Am adăugat la imaginile terifiante cu ploșnițele și șobolanii din spital, pătuțurile înguste și complet nepotrivite pentru mame și copii”, a scris Emanuel Ungureanu pe rețelele de socializare.

Deputatul solicită demiterea managerului Spitalului Clinic de Copii din Cluj-Napoca și cere autorităților să sprijine construcția unei noi clinici. 

„Dincolo de orice glume amare, cer din nou demiterea urgentă a managerului Spitalului Clinic Clinic de Copii Cluj-Napoca, Aldea și a monumentului de incompetență, Moisescu, șeful DSP Cluj!

Incompetența și mizeria, ucid!

Este urgent să construim în Cluj-Napoca un spital de copii monobloc. Urgent!

Am propus autorităților locale și județene, 2 parcele de teren viabile, voi mai propune încă 2!!! Avem unde să construim, voință să fie!”, a mai scris Emanuel Ungureanu.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza