FOTO. Lucrările de pe Drumul Bistriței au fost finalizate! Vezi cum arată

by admin

Consiliul Județean Cluj a recepționat lucrările de reabilitare și modernizare, pe fonduri europene, a loturilor 1 și 2 ale drumului județean 109 Răscruci – Borșa – Vultureni – Așchileu – limită cu județul Sălaj, în lungime totală de aproximativ 32 de km.

Președintele Consiliului Județean Cluj se declară mulțumit în urma procesului de modernizare a drumului județean:

“Toți cei care vor tranzita zona se vor convinge de faptul că, la finalul unor lucrări de mare anvergură, acest drum județean arată impecabil și se prezintă în condiții excelente de circulație. E un nou exemplu de felul în care, folosiți cu înțelepciune, banii europeni pot contribui la dezvoltarea unor întregi zone și pot asigura un plus de bunăstarea în comunitățile locale”, a explicat Alin Tișe.

Reabilitarea acestui drum județean de importanță strategică și turistică, parte componentă a proiectului european „Drumul Bistriței”, a constat într-o serie de lucrări complexe, în profunzimea drumului, de la fundație până la așternerea celor două straturi de covor asfaltic. Valoarea totală a investiției derulate de forul administrativ județean pe cele două loturi a fost de 51.232.712 lei fără TVA, din care 98% au provenit din finanțarea europeană asigurată prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza