FOTO: Distracție maximă la standul Prima TV din cadrul Wine Festival

by admin

Mii de oameni au umplut Parcul Central din Cluj Napoca, iar Wine Festival s-a transformat într-o mare de lumină. Mulţi tineri au ales să se relaxeze alături de Prima TV şi Prima Sport, în locul unde i-au aşteptat foarte multe concursuri cu premii. Mircea Dinescu şi Dragoş Pătraru au fost printre preferaţii clujenilor, alături de Marina Niţoiu şi Roxana Ghiorghian.

Sarea şi piperul festivalului de vin şi gastronomie au fost aşezate de maestrul Mircea Dinescu în sesiuni de live cooking, care au strâns în jurul lui pofticioşii festivalului. O bucurie de altfel, pentru cei care au mizat pe muzica de calitate dar şi pe momentele în care şi-a demonstrat cunoştinţele în faţa vedetelor Prima TV. Pentru că, nu-i aşa, doar cel care încearcă are şansa să câştige. Iar unora le-a ieşit de minune!

Odată cu lăsarea serii, stand-ul Prima TV a devenit un furnicar, iar partidele de fotbal transmise live au făcut deliciul clujenilor.

Şi pentru că iubeşte România mai multe decât oricând, îndrăgitul Antonio Pasarelli a gătit în fața clujenilor preparate italiene autentice, apoi i-a încântat cu câteva melodii din propriul repertoriu.

Distracția continuă și în această după-amiază la standul Prima TV din cadrul Wine Festival.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza