FOTO. Skatepark-ul Rozelor a fost finalizat. Acesta va deveni “gazda” competițiilor sporturilor extreme

by Cezar Leizeriuc

După ce lucrările la Skatepark-ul Rozelor au fost finalizate, iubitorii care practică sporturi precum skateboarding-ul sau biking-ul sunt așteptați să își testeze propriile aptitudini. Reamenajarea extinderii parcului, respectiv creșterea suprafeței zonei de agrement de la 1.050 de mp la 2.157 mp, au fost realizate înainte de termen.

“A fost finalizat proiectul de reabilitare și extindere Skatepark Rozelor. Lucrările pentru extinderea parcului, respectiv creșterea suprafeței zonei de agrement de la 1050 de mp la 2157 mp, au fost realizate înainte de termen. Astfel, Skatepark-ul Rozelor urmează să devină un reper important pe harta competițiilor naționale și internaționale de sporturi extreme.

În urma finalizării lucrărilor, a fost realizată recepția proiectului, iar noua zonă de agrement cuprinde:

– spații verzi pe o suprafață de 730 mp

– 30 arbori noi plantați

– sistem modern de iluminat ambiental și general cu LED

– ansamblu interactiv din cuburi

– bănci și mese

– cișmele.

Proiectul de extindere pentru Skatepark Rozelor a fost votat în cadrul procesului de bugetare participativă 2018. Valoarea totală a contractului este de 3.158.355,20 lei cu TVA”, a transmis primarul Emil Boc.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

clujean 24/08/2021 - 08:23

NU va mai laudati , trebuie spus ca , copacii plantati sunt deja uscati iar gazonul nu a fost montat in totalitate pe partea cu Canalul Morii. Deci cine a facut receptia nu si-a facut treaba , a inchis ochi la multe lucruri, oare de ce ???

Raspunde

Comenteaza