FOTO | “Carambol” în județul Cluj. Cinci autoturisme s-au tamponat în localitatea Rădaia. Trei victime au fost transportate la SPITAL

by Cezar Leizeriuc

Două accidente s-au petrecut la distanță de doar câteva minute în satul Rădaia din comuna Baciu, județul Cluj. În primul accident au fost implicate două autoturisme pentru ca mai apoi, din cauza coloanei formate, să mai rezulte tamponarea a trei autoturisme.

“La ora 13.45 ISU Cluj a fost alertat prin apel 112 pentru a interveni la un accident rutier în localitatea Rădaia, comuna Baciu, unde au fost implicate două autoturisme. A intervenit Detașamentul 1 Cluj-Napoca cu o autospecială cu modul descarcerare SMURD și un SAJ. Au fost anunțate două victime, din aceeași mașină, un bărbat în vârstă de 34 de ani și o femeie în vârstă de 48 de ani. Victimele au fost ulterior transportate la spital, conștiente.

În coloană formată s-a mai produs o tamponare între 3 autoturisme, din care a rezultat o victimă, un bărbat în vârstă de 63 de ani. Acesta a fost transportat la spital”, a transmis ISU Cluj.

Testările cu aparatul etilotest au rezultat negative, precizează IPJ Cluj.

“Un accident rutier s-a produs în localitatea Rădaia. Trei autoturisme au fost implicate, coliziune față-spate.
Un bărbat de 63 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, conducator într-unul dintre auto a fost transportat la unitatea medicală.

Testarile cu aparatul etilotest au rezultat negative”.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza