Foto: Au înflorit lanurile de lavandă – unde găsiți cele mai frumoase locații din apropierea Clujului

by Bianca Baraboi

Lanurile de lavandă fac de câțiva ani deliciul clujenilor care își doresc fotografii frumoase, uleiuri speciale sau buchete parfumate pentru tot anul. Iată în ce câmpuri de lavandă puteți merge pentru a putea obține fotografiile perfecte dar și pentru o zi sau două de relaxare.

Lavanda Lola – Bonțida

La doar câțiva kilometri de oraș, în binecunoscuta Bonțida se află Lavanda Lola, poate cea mai logevivă lavandă din Cluj. Deschis în 2010, lanul de lavandă este o afacere de familie care înflorește de la an la ei. La ei găsiți de toate. Festivalul Lavandei este deschis între 21-23 Iunie și 28-30 Iunie.

“Deschidem cu drag porţile fermei noastre Lavanda Lola din Bontida, să vă umpleţi sufletul cu parfum de lavandă într-un decor cu aroma de Provence! 
Ce aveţi nevoie? Doar de voie bună şi dorinţa de a petrece o zi în lanul de lavandă !
Taxa de intrare este de 10 lei/persoană si se va achita direct la fermă.
Vă întâmpinăm cu recuzita gratuita pentru cele mai instagramabile poze, standuri cu produse cu lavandă, mâncare tradițională, sirop cu lavandă, inghetata cu lavanda, un minunat program artistic la scena din livadă, și multe altele”, transmit organizatorii.

Lavandă Triteni

Așa cum îi spune și numele, lanul se găsește în Tritenii de Jos, județul Cluj. Și la ei lavanda a înflorit și vă așteaptă să vă fotografiați împreună. Până în 30 iunie sunteți așteptați cu decoruri noi, zilnic între orele 10-21.

Grădina cu Lavandă ClujFundătura

Situată în satul Fundătura, lanul de lavandă doar ce și-a deschis porțile pentru sezonul din 2024. Lanul s-a deschis în 2016 iar de atunci își primește vizitatorii cu brațele deschise. Pentru vizitare aici este nevoie de programare, iar detaliile le găsiți pe paginile lor de socializare.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza