FOTO | Arta dusă la un alt nivel. Andreea Ghișa: „Am reușit să trăiesc doar din artă”

by Oana Spiru

Tablouri din materiale fine, pete de culoare, obiecte de design unicat și flori gigant sunt câteva dintre obiectele care ne pot schimba atât designul casei cât și starea de bine. Din pură pasiune pentru artă și din dorința de a le oferi celor din jur fărâme de creativitate, prin tablourile și obiectele decorative pe care le realizează, Andreea duce de 7 ani arta la un alt nivel.

„Am reușit să trăiesc doar din artă. Am încercat să nu fiu artistul clasic și să fac doar ceea ce îmi doresc eu și ce îmi place mie, ci mai mult să mă adaptez nevoilor clienților, bugetului lor și tendințelor în materie de design interior”, a explicat Andreea Ghișa pentru Servus Cluj.

Andreea și-a început cariera în acest domeniu cu florile supradimensionate. Aranjamentele de flori supradimensioante făcute de ea au fost nominalizate la ELLE Decoration Romania la categoria cel mai bun obiect de design.

„Ele sunt făcute integral manual, le modelez petală cu petală, iar ulterior, sunt vopsite cu vopsele premium de interior. Ce le face pe ele deosebite este rezistența în timp. Pot fi puse și în exterior, pot fi întreținute în timp. De când au fost nominalizate la ELLE Decoration Romania le-a crescut foarte mult și popularitatea”, a mai povestit Andreea Ghișa pentru Servus Cluj.

De curând, Andreea a avut și primul vernisaj „Fusion of Colors”. Timp de o săptămână lucrările realizate de ea au fost expuse la Casino Centru de Cultură Urbană Cluj.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza