FOTO: Accident la ieșirea din Dej. Două persoane au ajuns la spital

by admin

Un accident de circulație a avut loc luni dimineața pe DN 1C, la ieșirea din municipiul Dej. În accident au fost implicate trei autoturisme, dintre care unul s-a răsturnat pe marginea drumului.

„Polițiștii au constatat că accidentul s-a produs între un autoturism care ar fi pătruns de pe strada Valea Chiejdului, pe strada Vâlcele, condus de un bărbat în vârstă de 66 de ani, din municipiul Dej, care a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 51 de ani, dinspre municipiul Dej în direcția Gherla.

Cel de al doilea autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile, după proiectarea acestuia pe sensul opus, unde a avut loc un impact cu un autoturism care era condus de un bărbat de 54 de ani, din Gherla,” a transmis IPJ Cluj.

Două persoane au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.

„Două victime, bărbat și femeie, transportate la spital de ambulanțele SMURD și SAJ. Victimele erau conștiente și cooperante. Alte două persoane au refuzat transportul la spital. A intervenit ISU Cluj cu 2 autospeciale, total 1 ofițer și 7 subofițeri”, a comunicat și ISU Cluj.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza