Fostul președinte al celor de la CFR a vorbit despre situația lui Chipciu: ”Nu e un motiv pentru a scăpa de el”

by admin

Mijlocaşul Alexandru Chipciu (32 de ani) a fost exclus din lotul echipei CFR Cluj şi a fost eliminat de pe lista UEFA pentru meciurile din cupele europene, după un conflict cu un coechipier, la antrenament.

Potrivit informaţiilor prezentate în exclusivitate de Look Sport, Alex Chipciu a sărit să-l bată pe Otto Hindrich în timpul antrenamentului, după ce tânărul portar l-a lovit cu o minge în faţă la un joc-şcoală. Ulterior, Chipciu şi-a scos tricoul şi a părăsit nervos terenul, fără a discuta cu antrenorul.

Printr-o intervenţie telefonică la Look Sport LIVE, Iuliu Mureşan, preşedintele care a scris istorie la CFR a declarat că fotbalistul nu ar trebui exclus, dacă motivele sunt doar cele care au apărut în presă.

”Nu e un motiv pentru a scăpa de el. Dacă sunt motive de care nu ştiu eu, atunci e altă discuţie”, a explicat Mureşan, la Look Sport+.

Cheia e la antrenor

Fotbalistul ar putea rămâne totuşi în angrenajul campioanei României. Cei de la Gazeta Sporturilor scriu că totul depinde de Marius Şumudică, dacă acesta revine sau nu la sentimente mai bune faţă de fotbalist.

Conducerea va lua o decizie finală doar după ce antrenorul va da un răspuns final.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza