Florin Piersic transferat la Institutul Inimii, după internarea de la Spitalul Militar Cluj

by Bianca Baraboi

Internat la Spitalul Militar din Cluj, unde a fost operat la un picior, după o infecție, actorul Florin Piersic a fost transferat azi la Institutul Inimii.

Familia nu a oferit deocamdată nici o informație despre starea de sănătate a actorului. Acesta urmează să fie supus mai multor teste însă starea de sănătate nu este tocmai bună.

Florin Piersic a avut inițial o infecție la rinichi. Ulterior, infecția s-a localizat la un genunchi, unde în urmă cu câtiva ani i se montase o proteză. În urmă cu o săptămână medicii l-au operat si a fost externat. A plecat ulterior din țară la un simpozion, de unde s-a întors în urmă cu câteva zile.

Aseară a început să se simtă iarăși rău. Avea febră și frisoane și a fost internat de urgență la Spitalul Militar din Cluj-Napoca. Surse medicale spun că medicii au descoperit că infecția s-a localizat și la două antene ale stimulatorului cardiac pe care îl are, motiv pentru care a fost trasferat la Institutul Inimii din Cluj. Aceleași surse mai spun că cel mai probabil va fi transferat la o clinică din Viena. Momentan actorul se află la terapie intensivă.

Florin Piersic are 88 de ani și este încă prezent pe scenele teatrelor din țară, cel mai adesea fiind văzut în spectacolul Străini în noapte, cu Medeea Marinescu, spectacol cu care mergeau prin toate orașele țării. La Cluj-Napoca a jucat chiar în 8 aprilie pe scena Casei de Cultură a Studenților.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza