Flăcările unui incendiu au devastat o casă cu garaj din Huedin!

by Christian Suciu

Un incendiu violent a înghițit o casă situată pe strada Zorilor din Huedin. Pompierii s-au luptat mai bine de două ore cu flăcările pentru a opri extinderea acestora după ce focul s-a răspândit la lemnăria, garajul și acoperișul locuinței. O femeie de 50 ani a fost consultată de echipajul SMURD însă nu a necesitat transportul la spital. Flăcările ce ar fi mistuit suprafața de 100 de metri pătrați a casei ar fi pornit de la izolarea necorespunzătoare a coșului de fum după cum au constatat autoritățile deplasate.

” Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin au intervenit în cursul după-amiezii pentru stingerea unui incendiu care a cuprins garajul și lemnăria unei case de locuit, situate pe strada Zorilor din orașul Huedin.

Alerta a venit în jurul orei 16.50, iar la fața locului s-au deplasat trei autospeciale de stins incendii și o ambulanță SMURD. Echipajele operative au găsit cele două încăperi, respectiv un autoturism parcat în garaj și aproximativ 3 mc lemn de foc cuprinși în totalitate de flăcări. Totodată, focul se extinsese la fațada și acoperișul casei, pe o suprafață de aproximativ 100mp, precum și la fațada unui imobil din vecinătatea acesteia.

Operațiunile de stingere a incendiului au durat mai bine de două ore și au împiedicat extinderea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite.” au transmis reprezentanții ISU Cluj.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza