UPDATE| Flacari uriase pe centura Clujului. Incendiile de vegetatie fac ravagii

by Cristina Mihaila

Update: Detașamentul Turda intervine cu două autospeciale la un incendiu de vegetație pe strada Arieș.

Mai multe incendii de vegetatie au izbucnit pe parcursul zilei pe raza municipiului Cluj-Napoca. In zona Pata Rat, pe centura Valcele-Apahida flacarile au ajuns pana pe marginea soselei, au semnalat soferii.

De asemenea, un imcendiu a avut loc in zona Faget. Poliția locală a identificat făptuitorul și l-a predat Poliției Municipiului Cluj-Napoca.

“În cursul zilei de astăzi, 24 martie 2022, ora 16:00, s-a declanșat un incendiu în zona străzii Sf. Ioan, în apropiere de fostul poligon militar. Din cauza vântului puternic, focul s-a extins pe o arie întinsă, ajungând până la liziera pădurii Făget.

Doi polițiști locali au ajuns primii la fața locului și au urmat procedurile regulamentare de alertare a ISU Cluj. Ulterior, persoana responsabilă pentru declanșarea incendiului a fost identificată.

Având în vedere că incendiul a afectat și rezervația Natura 2000, persoana in cauză a fost predată unui echipaj din cadrul Poliției Municipiului Cluj-Napoca, Secția 4 Poliție, pentru dispunerea sancțiunilor și măsurilor legale”, au transmis autoritatile.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza