Festival de Modă la Casa de Cultură a Studenților

by Cristina Mihaila

Toți clujenii pasionați de frumos și artă vestimentară sunt așteptați să participe pe 11 octombrie 2019, începand cu ora 19, la Festivalul de Modă al Casei de Cultură a Studenților Cluj-Napoca.

Intitulat AUTUMNALIA STUDENȚEASCĂ, evenimentul este realizat în parteneriat cu studenții din cadrul Universității de Artă și Design Cluj-Napoca și are ca scop promovarea tinerilor creatori talentați, egalitatea de șanse în rândul tinerilor și implicarea socială a studenților. 

Atmosfera serii va fi completată de momente artistice speciale, susținute de artiștii vocali invitați – Andra Cocian, Ciprian Nykita și Hermina Hotca, precum și de trupa de jazz JUMP JAZZ BAND, coordonată de Prof. Ștefan Vannai și trupa Funk’n FETISH.

”Festivalul de Modă se înscrie în calendarul de acțiuni al Casei de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca pe anul 2019 și are ca scop promovarea culturii și activităților vocaționale, promovarea creatorilor de modă studenți  din centrul universitar Cluj-Napoca, prin intermediul spectacolelor studențești de calitate. Ca în fiecare an, sunt convins că și această ediție va fi una de succes, care implică tinerii într-un domeniu de interes pentru ei și care se adresează, totodată, publicului larg, așa că îi invit pe această cale pe clujeni să vină în 11 octombrie, la Casa de Cultură a Studenților!”, a declarat Flavius Milășan, directorul Casei de Cultură a Studenților Cluj-Napoca.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza