Festival de fotografie la Muzeul de Artă. Artiști din 23 de țări vor expune imagini din zonele folclorice Transilvania și Maramureș

by admin

Luni 15 iulie 2019 se lansează la Muzeul de Artă Cluj, cu ocazia prezentării  publice a Salonului Internațional de Fotografie, cel de al 5-lea Festival de fotografie organizat de către GPU (Global Photographic Union)  în anul 2019. Acesta se va desfășura în România în intervalul 13-21 iulie 2019 având în program zonele de interes turistic și folcloric specifice Transilvaniei și Maramureșului. Participă artiști fotografi din 23 de țări, Africa de Sud, Australia, Antarctica, Bahrain, Belgia, China, Cipru, Egipt, Franța, Germania, Grecia, Iordania, Italia, România, Serbia, Turcia,  UAE și USA.

Salonul Internațional de Fotografie GPU 2019 își va deschide porțile în prezența celor  92 de artiști fotografi în data de 15 iulie 2019 ora 19,00 în Sălile Muzeului de Artă Cluj , cuvântul de deschidere va fi rostit de către Domnul Manolis Metzakis, președintele GPU care va sublinia motivul alegerii acestei zone de mare interes fotografic precum și a modului de organizare și desfășurare a festivalului.

Asociația ArtImage Cluj-Napoca, în calitate de partener a asigurat organizarea și desfășurarea activităților legate de salonul de fotografie precum și de alte activitați ce se desfășoară în Cluj și arealul geografic apropiat Clujului.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza