FCSB negociază aducerea lui Vinicius! Ce spunea fostul fundaş al CFR-ului despre trecerea la vicecampioana României

by admin

FCSB vrea să dea o lovitură de proporţii pe ultima sută de metri a perioadei de transferuri. Vicecampioana din Casa Liga 1 încearcă, se pare, să îl aducă pe Paulo Vinicius (36 de ani), fost la CFR Cluj până în această vară.

FCSB vrea să profite de faptul că ardelenii nu au mai dorit să continue colaborarea cu fundaşul portughez, iar astfel a intrat repede pe fir, potrivit GSP. Mutarea are şanse mari de reuşită, întrucât Vinicius declara, nu mai târziu de săptămânile trecute, că nu ar spune nu unei propuneri de la FCSB, dacă aceasta va veni.

”Cred că mai joc un an sau doi. Sunt acasă, în Brazilia, mă pregătesc aici şi aştept să văd ce spune impresarul meu. Sunt oferte din România, din Portugalia…

Nu ştiu nimic (despre oferta FCSB-ului). Am văzut că s-a vorbit în presa din România. Eu nu ştiu, nu vreau să spun mai multe. E mai bine. Şanse foarte mari să mă întorc. Sunt profesionist. Voi vedea ce ofertă e bună pentru mine”, declara fundaşul.

În total, la CFR Cluj, Vinicius a jucat 139 de meciuri, a marcat de 16 ori şi a oferit 3 pase decisive. Statisticile au fost înregistrate în cei patru ani petrecuţi de fundaş în Ardeal.

În acest timp, a luat şi patru campionate şi două Supercupe ale României.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza