FCSB – CFR Cluj, LIVE pe Look Sport+ de la 20:30. O victorie duce campioana la un avans de cinci puncte. Echipele probabile

by admin

FCSB – CFR Cluj, cel mai aşteptat meci din play-off, se joacă luni, de la 20:30, live pe Look Sport+ şi www.looksport.ro. Campioana ultimelor trei sezoane are un avantaj de două puncte, dar victoria îi poate duce pe bucureşteni din nou pe primul loc.

Echipele probabile:

FCSB: Vlad – Haruţ, Cristea, Miron, Radunovic – Moruţan, Şut, Ov. Popescu – Niţă, Fl. Tănase, Oct. Popescu

CFR Cluj: Sandomierski – Manea, Vinicius, Burcă, Camora – Deac, Bordeianu, Sigurjonsson – Gîdea, Debeljuh, Costache

Derby-urile dintre FCSB şi CFR Cluj au aprins lupta la titul în ultimii ani, iar partida din această seară nu face excepţie. După o perioadă foarte bună a echipei lui Toni Petrea, înfrângerile cu Sepsi (1-2) şi Craiova (0-2) au făcut ca trupa lui Iordănescu să treacă pe primul loc, dar avansul de doar două puncte nu le permite ardelenilor să se relaxeze.

Chiar dacă o eventuală victorie le-ar permite clujenilor să se distanţeze la cinci puncte cu cinci etape rămase din play-off, Toni Petrea nu consideră că partida din Gruia e una decisivă: Suntem profesionişti, trebuie să ne adaptăm programului, să luăm lucrurile aşa cum sunt. Nu suntem în cel mai fericit moment, dar am încredere că putem să ne unim şi să arătăm mult mai bine. E un meci foarte important, dar nu cred că e decisiv. Mai sunt de jucat încă cinci meciuri, aşa că se poate întâmpla orice. Cred că titlul va fi decis în ultima etapă. Nu putem să arătăm ca în tur, din cauza absenţelor, dar vom face tot ce depinde de noi pentru a arăta cât mai bine. Chiar şi în ultimele jocuri, exprimarea a fost destul de bună, însă n-am reuşit să câştigăm“, a spus antrenorul bucureştenilor, la conferinţa de presă de dinaintea meciului. 

Două echipe valoroase ale competiţiei, suntem la fel de conştienţi că trebuie să dăm totul şi să facem un joc aproape perfect pentru un rezultat pozitiv. Lucrăm la partea mentală, ne-am bucurat de o zi în plus pentru recuperarea echipei, lucrul acesta contează.Indiferent de rezultat, lupta merge înainte, e o luptă în trei. Sunt în continuare multe puncte puse în joc, indiferent de rezultat, lupta merge înainte pentru toate cele trei echipe”, a punctat şi Edward Iordănescu.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza