FC Hermannstadt întâlnește din nou U Cluj după meciul din Cupă câștigat de ”Șepcile Roșii”

by Christian Suciu

Universitatea Cluj va juca astăzi în deplasare pe terenul celor de la FC Hermannstadt în cea de-a 9-a etapă a Play-Out-ului Superligii. Sibienii primesc din nou vizita formației conduse de Ioan Ovidiu Sabău care s-a impus la precedenta întâlnire din Cupa României cu scorul de 2-1 asigurându-și locul în finala competiției.

Trupa lui Marius Măldărășanu a acumulat 4 victorii și trei remize pe parcursul play-out-ului însă în acest sezon clujenii au câștigat de fiecare dată în meciurile directe iar de la începutul anului ultimele 2 partide între cele două formații s-au jucat tot pe arena din Sibiu.

Înaintea meciului, antrenorul clujenilor Ioan Ovidiu Sabău, a anunțat că nu-i va odihni pe titularii obișnuiți și speră ca niciunul dintre titularii săi să nu sufere accidentări pe parcursul confruntării.

”Sunt preocupat să văd un mijloc prin care aș putea să pregătesc jocul de miercuri, din Cupă. Mă gândesc și la acest aspect. Ne așteaptă un joc în care obiectivul ambelor echipe poate să fie un loc mai bun în clasament. Dar preocuparea mea este, sigur, să nu avem accidentări. Sper că nu vom comite greșeli ca vreunul dintre titulari să primească un cartonaș roșu. Îmi doresc să avem concentrarea necesară pentru un meci oficial, dar gândindu-ne și la meciul final, de miercuri.” a declarat antrenorul clujenilor.

Întrebat despre cum va aborda meciul cu formația sibiană tehnicianul a transmis că nu va face schimbări în garnitura de bază a echipei.

” Am jucat deja două jocuri acolo. E un avantaj cred eu. Mă gândesc la mai multe variante de cum ar fi bine să jucăm miercuri. Mergem pe mâna celor care au jucat, au ritm. Nu vreau să-i scot din ritm nefolosindu-i. În această săptămână le-am cerut să nu se relaxeze. Consider eu, poate e greșit, ca jucătorii să nu-și piardă ritmul și concentrarea.” a mai adăugat înaintea partidei, Ioan Ovidiu Sabău.

Meciul dintre FC Hermannstadt și Universitatea Cluj va începe astăzi la ora 17:30 și av putea fi urmărit în direct pe canalul Prima Sport 2 precum și pe platforma PrimaPlay.ro.

Te-ar putea interesa si

2 comentarii

FC Hermannstadt întâlnește din nou U Cluj după meciul din Cupă câștigat de ”Șepcile Roșii” – Revista Presei 19/05/2023 - 11:41

[…] post FC Hermannstadt întâlnește din nou U Cluj după meciul din Cupă câștigat de ”Șepcile Roșii… appeared first on Stiri de Cluj – Servus […]

Raspunde

Comenteaza