Fără drumuri județene blocate în Cluj. Se circulă însă în condiții de iarnă

by admin

În această dimineață, în Cluj nu existau drumuri județene blocate, informează reprezentanții Consiliului Județean Cluj. Totuși, din cauza ninsorilor și a temperaturilor negative înregistrate noaptea trecută, pe mai multe sectoare de drum circulaţia se desfășoară în condiţii de iarnă.

În acest context, pentru asigurarea unor condiţii optime de circulaţie, în cursul zilei de duminică, 5 februarie a.c., s-a acţionat pe 13 drumuri județene situate pe raza zonei Huedin. Intervenția a fost realizată cu ajutorul a nouă utilaje. Tot în această zonă, în cursul nopţii şi al acestei dimineţi s-a acţionat pe două drumuri judeţene, cu două utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 157 de tone de material antiderapant, inclusiv sare. 

Pe drumurile judeţene situate în zona Gilău, în cursul zilei de ieri s-a intervenit, inclusiv prin revizii, pe 17 drumuri sau sectoare de drumuri judeţene, cu 13 utilaje. În cursul nopţii şi al acestei dimineţi s-a acţionat, inclusiv prin revizii, pe 12 drumuri judeţene, cu cinci utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 150 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.

Pe drumurile judeţene situate în zona Turda, în cursul zilei de ieri s-a intervenit pe 17 drumuri judeţene, cu 15 utilaje. În cursul nopţii şi al acestei dimineţi s-a acţionat, inclusiv prin revizii, pe opt drumuri sau sectoare de drumuri județene, cu șase utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 160 de tone de material antiderapant, inclusiv sare. 

Pe drumurile judeţene situate în zona Gherla, în cursul zilei de ieri s-a intervenit pe cinci drumuri judeţene, cu trei utilaje. În cursul nopţii şi al acestei dimineţi s-a acţionat, inclusiv prin revizii, pe patru drumuri sau sectoare de drumuri județene, cu patru utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 80 de tone de material antiderapant, inclusiv sare.

Pe drumurile judeţene situate în zona Dej, în cursul ultimelor 24 de ore s-a intervenit pe nouă drumuri judeţene, cu nouă utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 40 de tone de material antiderapant, inclusiv sare. 

La această oră, se acţionează cu utilaje cu lamă pentru degajarea carosabilului de zăpadă și lărgirea căii de rulare, precum şi cu materiale antiderapante, inclusiv sare, pentru combaterea fenomenului de polei în zonele unde se impune acest lucru. De asemenea, se efectuează revizii pe mai multe drumuri judeţene pentru verificarea stării părţii carosabile, urmând să se acţioneze în caz de necesitate.

Te-ar putea interesa si

2 comentarii

sergiu 06/02/2023 - 10:44

Acesta este rezultatul intrări SUPERCOM IN ACEST JUDET. Dacă sunați la dispeceratul acestei firme nu va Răspunde nimeni nu va faceți iluzii..0264 -954..e un telefon băgat la mișto.
În afara ca au dublat prețurile la tot aceasta firma NU A FACUT ABSOLUT NIMIC….nu înțeleg de ce înlocuiești ceva care mergea în acest județ cu ceva care DOAR PROMITE SI NU FACE!! AFARAAA CU SUPERCOM DIN JUD. CLUJ!! -numai dacă nu sunt alte INTERESE LA MIJLOC!! AUTORITATILE CE FAC??????

Raspunde
Fără drumuri județene blocate în Cluj. Se circulă însă în condiții de iarnă – Revista Presei 06/02/2023 - 11:02

[…] post Fără drumuri județene blocate în Cluj. Se circulă însă în condiții de iarnă appeared first on Stiri de Cluj – Servus […]

Raspunde

Comenteaza