Expoziție de semestru UAD Cluj! Studenții vă invită să le vedeți lucrările!

by Bianca Baraboi

Departamentul Modă și Design vestimentar din cadrul UAD Cluj, vă invită să explorați până în data de 26 februarie, expoziția studenților de la anii de licență și master, împreună cu toate secțiile acestei universități. Evenimentul este deja consacrat și intrat în tradiția acestei instituții  prestigioase ce pregătește viitorii artiști pentru lumea largă.

sursa foto: Facebook UAD

Sălile de expoziție sunt deschise zilnic între orele 9-15, pe strada Aurel Vlaicu nr.17-19.Pentru cine își dorește să înțeleagă toată munca din spate și întregul proces de creație, expoziția vă așteaptă să descoperiți toate aceste aspecte.

Temele sunt diferite, în funcție de anul de studiu, iar mapele de lucru ale studenților sunt puse la dispoziția publicului. Puteți vedea caiete mici de practică, unde se încearcă diferite tipuri de cusături, broderii sau tehnici de structurare a materialităților în vederea viitorului produs.

sursa foto: Facebook UAD

De asemenea puteți vizita și expoziția de semestru a 𝐃𝐞𝐩𝐚𝐫𝐭𝐚𝐦𝐞𝐧𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐅𝐨𝐭𝐨- 𝐕𝐢𝐝𝐞𝐨-𝐏𝐫𝐨𝐜𝐞𝐬𝐚𝐫𝐞 c𝐨𝐦𝐩𝐮𝐭𝐞𝐫𝐢𝐳𝐚𝐭𝐚̆ 𝐚 𝐢𝐦𝐚𝐠𝐢𝐧𝐢𝐢, pe strada Observatorului nr. 5 dar și expoziția 𝐃𝐞𝐩𝐚𝐫𝐭𝐚𝐦𝐞𝐧𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐂𝐞𝐫𝐚𝐦𝐢𝐜𝐚̆-𝐒𝐭𝐢𝐜𝐥𝐚̆-𝐌𝐞𝐭𝐚𝐥, care își așteaptă în continuare vizitatorii pe strada Aurel Vlaicu nr. 17-19, până în 18 februarie.

sursa info: Universitatea de Artă și Design, Radio Cluj…la modă.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza