Expoziție de fluturi vii la Grădina Botanică din Cluj-Napoca. Vezi când va avea loc și câte specii de “petale zburătoare” vor putea fi admirate

by Cezar Leizeriuc

Grădina Botanică “Alexandru Borza” din Cluj-Napoca îi așteaptă pe clujeni și anul acesta la expoziția de fluturi vii ”Petale Zburătoare – Lepkék a levegőben”. Aceasta va avea loc în perioada 17 septembrie – 3 octombrie în sera de lângă Institutul Botanic, accesul fiind inclus în biletul de intrare în Grădina Botanică.

“În expoziție vor putea fi văzute 15 specii de fluturi exotici preponderent din zona Amazonului și a Asiei și 6-7 specii de fluturi autohtoni, caracteristici pentru pajiștile tradiționale din zona Clujului.

Expoziția are loc în perioada 17 septembrie – 3 octombrie 2021, între orele 10-16, în sera de lângă Institutul Botanic (sera în fața căreia se află colecția de cactuși) și se va desfășura cu respectarea normelor în vigoare referitoare la prevenția transmiterii infecției cu virusul SarsCov2.

Intrarea în incinta expozițională se face pentru un număr limitat de persoane. Personalul expoziției vă va ghida în privința vizitării și vă rugăm să vă conformați instrucțiunilor organizatorice.

Studenții Facultății de Biologie și Geologie vă vor sta la dispoziție pentru informații privitoare la speciile din expoziție. Accesul la expoziție este inclus în biletul de intrare în Grădina Botanică”, au transmis reprezentanții Grădinii Botanice.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza