Expoziție de căței și demonstrații de dresaj la Cluj

by admin

Cel mai important eveniment chinologic clujean al anului 2020, Napoca Dog Show va fi organizat din nou, în perioada 22-23 februarie, pentru a doua oară la BT Arena.

Pe durata celor doua zile de concurs vor fi organizate două expoziții de tip CAC (naționale) și două expoziții de tip CACIB (internaționale).

Programul zilnic va începe dimineața la ora 9 și se va întinde pe durata a cel puțin 10 ore sâmbata și 8 ore duminica. Pe parcursul ambelor zile incepand cu ora 11.00, pe ringul central, se derulează un program deosebit de dresaj canin din disciplinele: dresaj de companie, pază și apărare, IPO, mondioring, căutare și salvare, terapie asistată și dog dancing.

Demonstraţiile de dresaj sunt oferite de reputate școli de dresaj din Transilvania.

Evenimentul are ca scop arbitrarea cainilor cu pedigree  înscriși  în concurs (expozitie de frumusețe), acordarea titlurilor de cel mai frumos câine al grupei  (Best of Group) și cel mai frumos exemplar al expoziției (Best in Show) în urma arbitrărilor facute de 8 arbitri de competență internationala din tara si de peste hotare (Belgia, Olanda, Bulgaria, Polonia, și România).

Prețul unui bilet este de 20 de lei pentru adulți și 10 lei pentru copii.Te-ar putea interesa si

Comenteaza