Explozie într-o casă din județul Cluj din cauza unei butelii de gaz. Un bărbat a fost rănit

by admin

Explozie într-o casă din județul Cluj din cauza unei butelii de gaz. Două autospeciale și un echipaj de ambulanță au fost dislocate pentru a stinge incendiul ce a cuprins un imobil din localitatea Cornești. Conform ISU Cluj, solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 7.30, iar în momentul sosirii la fața locului, casa ardea în totalitate, locatarul casei fusese evacuat și primea îngrijiri de la echipajul SAJ.

„Din spusele martorilor, bărbatul, în vârstă de circa 80 de ani, a încercat să verifice butelia de gaz, moment în care s-a aprins jetul de gaz. Deși a încercat să se evacueze singur, acesta a fost surprins de explozie înainte să poată ajunge în afara casei. Mai mulți localnici, aparținători ai bărbatului și membrii ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din cadrul Primăriei Cornești au asigurat prima intervenție după producerea exploziei și au reușit să evacueze bărbatul surprins de explozie înăuntrul casei, înainte ca locuința să fie cuprinsă în totalitate de flăcări”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

Bărbatul a primit asistență medicală de urgență de la echipajul SAJ, fiind în stare de conștiență și cooperant, cu arsuri la nivelul spatelui și a feței. Flăcările au fost stinse în limitele în care au fost găsite de pompieri, evitând propagarea acestora la anexele din gospodărie și la casele din apropiere.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza