Evoluțiile lui Culio l-au nemulțumit pe Neluțu Varga. I-ar fi cerut lui Dan Petrescu să nu îl mai folosească

by admin

Sunt ceva probleme şi disensiuni la CFR Cluj, deşi lucrurile păreau că se liniştesc după plecarea lui Marius Şumudică şi venirea lui Dan Petrescu pe banca tehnică. Patronul Neluţu Varga este nemulţumit de primele meciuri din mandatul ”Bursucului” şi i-ar fi cerut acestuia să nu îl mai introducă pe teren pe Emmanuel Culio.

Se pare că omul cu banii de la campioana Românei i-a transmis lui Dan Petrescu faptul că nu e mulţumit de evoluţiile lui Culio şi că, dacă tot îl vrea, ar trebui să îl facă antrenorul său secund, să nu mai fie utilizat pe teren.

”Dacă tot îl vrei pe Culio la CFR, ia-l secundul tău, că fotbalist nu mai poate să fie!”, i-ar fi spus Varga lui Petrescu, potrivit Fanatik.

Până atunci, CFR Cluj şi Universitatea Craiova se întâlnesc în această seară, de la ora 21:00, pe Look Sport +, dar partida poate fi urmărită şi pe primaplay.ro. Derby-ul face parte din etapa a 9-a din Casa Liga 1.

CFR Cluj nu trece prin cele mai bune momente, pierzând primele două partide după venirea lui Dan Petrescu, 0-1 cu FC Botoşani şi 0-1 cu Jablonec, în debutul în grupele Conference League. Ardelenii continuă însă să fie pe primul loc în Casa Liga 1, cu 21 de puncte.

Universitatea Craiova stă mai bine în ultimele etape din campionat, acumulând şapte puncte în ultimele trei confruntări. E destul de jos acum, în clasament, pe poziţia a 8-a, cu 13 puncte.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza