Eveniment caritabil. „Arts for school”, dedicat construcției școlii Beard Brothers

by admin

Voluntarii asociației Beard Brothers adună bani pentru ridicarea unei școli în județul Cluj. Aceștia vor organiza un afterparty cu ajutorul unei orchestre simfonice armonizată pe acorduri electronice pentru un show unic și inedit. Undercover Orkestra /Afterparty : SEEN VYBE.

Bărboșii și-au propus să organizeze un eveniment caritabil prin care să poată aduna cât mai mulți bani pentru construirea unei școli. Evenimentul se numește „Arts for school” și va avea loc joi, de la ora 19, la hotelul Opera Plaza. Pe lângă Dj și dirijor, formula camerală de opt instrumentiști va fi compusă din două viori, violă, violoncel, flaut, clarinet, trompetă și trombon, membrii ei fiind printre cei mai buni studenți sau absolvenți ai Academiei de Muzică Gheorghe Dima. Sunt așteptați iubitorii de muzică și dans, care totodată își doresc să ajute pentru îndeplinirea scopului principal al acestui eveniment. Intrarea va fi 30 de lei.

„Undercover Orkestra este un proiect unic, o trupă original formată din 10 muzicieni talentați, adică un DJ, un dirijor și opt muzicieni de formație clasică. Adică, o orchestră simfonică armonizată pe acorduri electronice pentru un show unic și inedit.
Undercover Orkestra aduce în premieră națională un spectacol original, în care un virtuoz al cd player-ului – Dj K-lu – s-a reunit cu câțiva dintre cei mai talentați instrumentiști de muzică clasică sub bagheta unui dirijor vizionar – Răzvan Metea – formând astfel un band unic în România.
Dirijor, compozitor și orchestrator din generația tânără, ce duce mai departe tradiția școlii muzicale clujene și cadru didactic la Academiei de Muzică Gheorghe Dima, Răzvan Metea orchestrează soundtrack-uri celebre, armonizând instrumentele clasice cu muzica electronică, aducând un vibe nou, cu un sound fresh, cum nu există în România la ora actuală. Formula camerală de opt instrumentiști va fi compusă din două viori, violă, violoncel, flaut, clarinet, trompetă și trombon, membrii ei fiind printre cei mai buni studenți sau absolvenți ai Academiei de Muzică Gheorghe Dima.

Alin Constantin este unul dintre cei mai originali dj și producători muzicali din țară. Sub numele de K-lu el se joacă cu ritmuri de funk, hip-hop și sample-uri din filme românești. Avand un stil unic bazat pe tehnici de turntablism, iasa usor in evidenta prin seturile sale dinamice presarate cu diverse momente speciale menite sa aduca un plus de buna dispozitie pe ringul de dans. Undercover Orkestra …adică, o orchestră simfonică armonizată pe acorduri electronice pentru un show unic și inedit.sEEn Vybe s-a născut din dorința de a contribui, prin muzica și mesaje, la protejarea naturii și a conștientizării importantei reutilizarii .
Este un proiect electronic, din Transilvania, semnat la CDj Records și are ca imagine genti cu vinil, realizate din materiale ECO & reciclabile și susține campanii sezoniere de plantare pomi și copaci : #Music4Trees”, au transmis cei din conducerea asociației.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza