Eugen Neagoe își amintește cu drag de timpul petrecut la ”U” Cluj. Neagoe: ” M-am simțit apreciat acolo. O echipă frumoasă cu suporteri frumoși”

by Christian Suciu

Fostul antrenor de pe banca ”Șepcilor Roșii”, Eugen Neagoe, nu are decât cuvinte de laudă în ce privește perioada petrecută la formația clujeană însă nu regretă faptul că a acceptat să o preia pe Universitatea Craiova, echipa la care acesta a crescut. Timpul său pe banca oltenilor a ajuns la final după primele două etape ale acestui sezon, când patronul Rotaru a decis să-l instaleze pe Laurențiu Reghecampf în locul lui Neagoe.

” (n.r. regretaţi că aţi renunţat la U Cluj?) Nu aş putea să te mint. Este o echipă frumoasă, cu suporteri frumoşi. M-am simţit foarte apreciat acolo, dar la Universitatea Craiova am crescut.

Am câştigat eventul, am mai câştigat o Cupă în 93. Poate au fost anumiţi suporteri supărati de la U Cluj. I-aş întreba ”dacă voi aţi fi lucrat la Şelimbăr şi i-ar chema U Cluj înapoi, s-ar duce imediat”. Nu am crezut că voi fi executat.”, a declarat antrenorul clujean pentru Orange Sport.

sursa: primasport.ro

Te-ar putea interesa si

Comenteaza