Emil Boc: Nu am nici o funcție în PNL și nu îmi doresc nici o funcție în PNL

by admin

Primarul Clujului, Emil Boc, a declarat marți că nu are în prezent nicio funcție în PNL și că nu își dorește nicio funcție la viitorul congres al partidului. Edilul este de părere că discuția despre problemele interne din PNL ar trebui să se oprească în spațiul public.

„N-am funcție și nu-mi doresc în PNL. PNL e un partid viu, dinamic și până la un punct acest lucru e firesc. Cele exprimate de colegii mei au reprezentat puncte de vedere din interior exprimate acum în exterior și eu consider că până la un punct precizarea acestor lucruri este firească, dar continuarea acestor lucruri mi se pare nefirească, păguboasă. Dezbaterea trebuie să rămână de aici înainte în partid, vom avea un congres care va fi organizat potrivit statului, sper să fie o competiție între programe politice și nu între persoane, pentru că PNL de programe politice are nevoie, care să fie susținute de persoane credibile. Cred că PNL are nevoie și de Rareș Bogdan și de Ludovic Orban și de Robert Sighiartău, de toți avem nevoie pentru că toți formăm o echipă, iar cei care vor merge la congres vor stabili locul fiecăruia, după programul și proiectul politic pe care îl susține”,

a spus Emil Boc.

Te-ar putea interesa si

4 comentarii

Beri 19/01/2021 - 14:34

Nicio*

Raspunde
B 19/01/2021 - 16:59

Dumneavoastra sub nici o forma nu aveti nevoie de pnleu, pnleul are nevoie de dumneavoastra !

Raspunde
B 19/01/2021 - 16:59

aceasta mizerie de partid va face numele de rusine in fiecare zi.

Raspunde
Greața cetățeanului 21/01/2021 - 00:47

Până la un punct e partid de STAT, dincolo de punct sunt partide clădite de propagande retarde schimbate în ce se vede azi, iar greața cetățeanului reflectă procente extrem de mici ce legitimează doar impostura, minciuna, și furtul ideologic ?

Raspunde

Comenteaza