Emil Boc, mândru de clujeni în pandemie: „La Cluj ți-e mai mare dragul să fii primar”

by admin

Clujenii s-au comportat exemplar după ieșirea din starea de urgență. Primarul Emil Boc le-a mulțumit clujenilor, cadrelor medicale și tuturor celor care au asigurat funcționalitatea orașului pentru felul în care au acționat timp de două luni. Potrivit primarului Emil Boc, clujenii sunt responsabili și în starea de alertă.

„Am fost un model de comunitate și de reacție pozitivă. Vreau să îi felicit pe clujeni și să le mulțumesc pentru că sunt responsabili și ne-au ușurat nouă, autorităților, sarcina de a ține sub control situația.

Un exemplu foarte relevant. Ieri, între orele 07-9.45 au călătorit cu mijloace de transport în comun 9.708 cetățeni ai clujului. Câți dintre ei credeți că nu au avut mască? 16 persoane nu au avut mască. Asta este un indicator ce demostrează că la Cluj ți-e mai mare dragul să fii primar, pentru că ai oameni responsabili care înțeleg regulile, nu trebuie să stai cu polițitul în spatele fiecăruia om”, spune Emil Boc la Napoca FM.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Casu 26/05/2020 - 18:34

Cercetatorii britanici au descoperit (dupa studii indelungate) ca in mijloacele de transport in comun din Cluj, intre orele 7 si 9:45, 16 cetateni nu purtau masca.

Raspunde

Comenteaza