Emil Boc i-a felicitat pe studenții clujeni care au obținut primul loc la un concurs internațional. „Studenții de la UTCN- reușită la nivel mondial!”

by admin

Primarul Emil Boc i-a felicitat pe studenții UTCN Cluj-Napoca, care au câștigat o competiție internațională. Aceștia s-au clasat pe primul loc la un concurs în domeniul ingineriei seismice desfăşurat la Salt Lake City, în Statele Unite ale Americii.

„Studenții de la Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca – reușită de nivel mondial! Confirmă dimensiunea universitară și de inovare a orașului. Suntem pe drumul corect: de la „made in Cluj-Napoca” la „invented in Cluj-Napoca”! Felicitări întregii echipe UTCN!

Felicitări studenților și profesorilor îndrumători de la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca care au obținut locul I la Seismic Design Competition, în Salt Lake City, demonstrând din nou din nou potențialul dimensiunii universitare din orașul nostru. Reușita este cu atât mai impresionantă cu cât studenții de la Universitatea Tehnică au concurat împotriva studenților unora dintre cele mai prestigioase Universități din lume: Berkeley, Massachusetts, New York, Toronto ș.a.

Felicitări și mult succes în următoarele competiții!!”, a scris primarul Emil Boc pe rețelele de socializare.

Seismic Design Competition este un concurs internațional de inginerie seismică desfășurat anual în cadrul unei conferințe organizate de Earthquake Engineering Research Institute, la care participă în fiecare an reprezentanți ai celor mai prestigioase universități tehnice din lume.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Dorin 06/07/2022 - 20:29

Poate aflam și cum ii cheamă ce facultăți reprezintă cine sunt profesorii lor ce proiecte au,etc.

Raspunde

Comenteaza