Emil Boc, de acord cu demiterea lui Vlad Voiculescu: “Când se erodează încrederea într-un ministru eşti obligat să faci un act de remaniere”

by Cezar Leizeriuc

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, consideră că premierul Florin Cîțu a luat o decizie bună în urma demiterii Ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu. Edilul susține că trebuie propus un alt ministru de către cei de la USR, având cel mai important “test” de până acum, în urma căruia va trebui să demonstreze dacă “e un partid sau o adunătură politică”.

“Când se erodează încrederea într-un ministru eşti obligat să faci un act de remaniere. Coaliţia trebuie să stea aşezată şi să meargă mai departe. USR trebuie să-şi pregătească alt ministru. Nu guvernăm pe la colţuri, ci guvernăm o ţară. Nu ne luăm mingea şi plecăm. Avem o pandemie de gestionat. (…) Din mers o persoană trebuie să preia conducerea la Sănătate. Trebuie asigurată infrastructura pentru vaccinare, avem lucrurile legate de ATI. USR are cel mai important test de până acum. E un partid sau e o adunare politică”, a declarat Emil Boc, într-o intervenţie la Antena 3.

Te-ar putea interesa si

5 comentarii

Razvan_Cluj 15/04/2021 - 09:21

cu alte cuvinte:
“Cand parerea mea coincide cu cea a Antena 3, totul e in regula”

Raspunde
Logiciel 15/04/2021 - 11:02

Dar cine este acest “minune-stie-tot” de-si da el cu parerea in toate?!!! Si mai incetati cu atitea “limbi” indreptate spre posteriorul acestui individ sau aveti deja adictie?!!!

Raspunde
B 15/04/2021 - 11:36

Perfect de acord domnule primar, va rog sa aveti in vedere asta de fiecare data cand dumneavoastra sau colegii dumneavoastra veti fi tentati sa puneti interesele personale in fata intereselor de serviciu.

Raspunde
clujean 15/04/2021 - 16:29

Domnule Boc, USR e un partid, nu o adunare politica. Si ce va mai sta in gat ! Ce v-ar fi placut sa va puteti face mendrele doar voi si cu udemereu’, nu-i asa ? Hai domnule Boc, mai suntem cativa in tara asta cu mai mult de doi neuroni, nu ne jigniti chiar in halul asta !

Raspunde
asmute hoarda 19/04/2021 - 07:58

Lupta e între cei puțini ce știu să facă ceva, contra cei ce fură de generații de la fraieri ce nu stârpesc hoituri istorice ?

Raspunde

Comenteaza