Emil Boc: “Am depășit pragul de 50% al persoanelor vaccinate la Cluj-Napoca”. Vezi când va fi lansată prima vineri GRATIS pe autobuzele din municipiu

by admin

Municipiul Cluj-Napoca a depășit procentul de 50% al persoanelor vacinate. Prin urmare, primarul Emil Boc a precizat că va avea loc o ședință în cadrul Consiliului Local, iar autoritățile vor anunța oficial când va fi lansat proiectul Vinerea Verde despre care se tot discută din luna martie 2021. Edilul a transmis că sunt șanse foarte mari ca proiectul să fie implementat de vinerea viitoare, în 18 iunie.

“Am primit vestea cea bună chiar în această dimineață. Am depășit 50% de persoane vaccinate în Cluj-Napoca din totalul populației vaccinabile. Ne pregătim să lansăm oficial săptămâna viitoare Vinerea Verde. Vom anunța din timp, de la începutul săptămânii viitoare cum vom face. În 16 iunie avem o ședință la Consiliul Local unde vom discuta despre acest aspect. După vom avea toate datele oficiale”, a declarat primarul municipiului Cluj-Napoca la un post local de radio.

Proiectul ”Vinerea Verde” este o iniţiativă fermă care să reducă poluarea cauzată de transportul cu maşinile personale în marile oraşe. Cu acest prilej, primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, anunța în urmă cu trei luni că dorește să ofere clujenilor posibilitatea să circule în fiecare vineri, gratuit, cu mijloacele de transport în comun.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza