Egalitate în Derby-ul dintre CFR Cluj și FCSB! Mandorlini: ”Rezultatul este echitabil. FCSB a fost mai bună pe final”

by Christian Suciu

CFR Cluj a remizat pe teren propriu, scor 1-1, împotriva liderului din campionat FCSB, în meciul disputat duminică seara în cadrul celei de-a 19-a etape a Superligii. Clujenii au reușit să deschidă scorul în minutul 7 după ce Tachsidis a profitat de o greșeală în apărarea roș-albaștrilor și a înscris din interiorul careului, însă oaspeții au egalat în minutul 26 prin Darius Olaru ce a marcat după a pasă de la Florinel Coman.

Antrenorul clujenilor, Andrea Mandorlini, s-a arătat mulțumit de rezultatul înregistrat deși formația sa a început mai bine jocul decât echipa bucureșteană și a reușit să își creeze numeroase ocazii în primele 15 minute dar în urma golului egalizator, clujenii au cedat inițiativa iar finalul partidei a fost dominat de bucureșteni în ce privește ocaziile marcate.

”Am jucat contra unei echipe puternice, cred că avantajul a fost meritat. Puteam face 2-0, dar ei au început să joace. Ne-a lipsit ceva în seara asta, dar rezultatul de egalitate este echitabil. 

Am avut ceva jucători obosiţi şi a trebuit să facem câteva schimbări tactice. Dacă reuşeam să marcăm golul de 2-0 era foarte bine, dar îi felicit pe cei de la FCSB pentru că pe final au fost mai buni. Sincer, rezultatele altora nu mă interesează. Campionatul e lung, dificil, dar nu sunt mulţumit. Îmi doream să câştigăm în această seară, mai ales că am ratat şi câteva şanse importante. ”, a transmis antrenorul lui CFR Cluj, Andrea Mandorlini, în urma meciului din Gruia.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza