Edi Iordănescu, sunat de șefii CFR-ului să REVINĂ la echipă! De ce a refuzat și a semnat apoi cu FCSB

by admin

Edi Iordănescu a semnat în cele din urmă cu FCSB, după mai multe zile în care negocierile chiar au fost aprinse. S-a discutat pe baza contractului pe care antrenorul l-a semnat, pentru că a inclus anumite clauze prin care şi-a asigurat liniştea în faţa patronului Gigi Becali.

Însă, planul omului de afaceri de la vicecampioana României putea fi dat peste cap. Iordănescu junior a fost sunat de foştii săi conducători de la CFR Cluj, pentru a-l face să revină şi să îi ia locul lui Marius Şumudică. Informaţia a fost comunicată EXCLUSIV de Valeriu Răchită în emisiunea Look Sport Live, de pe Look Sport+.

Edi Iordănescu a declinat oferta, pe motiv că era aproape înţeles la acel moment cu Gigi Becali, care a promis că îi face toate poftele.

”S-a discutat într-un cerc restrâns ca Edi Iordănescu să meargă la CFR, să se întoarcă. Edi este însă un om de cuvânt şi nu a putut să se întoarcă acolo pentru că discuta deja cu FCSB şi îşi dăduse cuvântul. Discuţiile erau pe ultima sută şi când promite ceva, el se ţine de cuvânt. Este o informaţie veridică aceasta, CFR a fost interesată să îl readucă”, a spus Răchită la Look Sport Live.

În plus, este binecunoscut faptul că Edi Iordănescu nu a plecat în cele mai bune condiţii de la campioana României. Despărţirea s-a produs ca urmare a unor neînţelegeri legate de schimbarea lotului de jucători, unul îmbrătrânit. Nu s-a ajuns la un acord cu conducerea şi astfel contractul nu a fost prelungit, deşi s-a cucerit, până la urmă, un nou titlu în Casa Liga 1.

Venirea lui Edi Iordănescu la FCSB e văzută foarte bine de Dumiru Dragomir însă, fostul şel al LPF este convins că vor exista contre între Iordănescu jr. şi Becali.

”Vor avea discuţii în contradictoriu după o săptămână, dar este normal. Dacă greşeşti, cum să nu te critic? Eu nu cred că vor fi plătite daune, Edi va pleca în momentul în care va vrea. Voi credeţi că Becali va plăti ceva? Credeţi că e prost?”, a declarat Dragomir miercuri dimineaţă, la Look Sport Live, cu puţin timp înainte ca Iordănescu să fie prezentat la FCSB.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza