Edi Iordănescu și-a anunțat plecarea de la CFR Cluj! ”Sunt mândru că am reprezentat Clujul și clujenii”

by admin

Edi Iordănescu nu va mai pregăti CFR Cluj din sezonul viitor. Acesta a confirmat zvonurile apărute de ceva timp, prin intermediul unei postări pe o reţea de socializare. 

Cei de la ProSport scriu că favorit să îi ia locul este Marius Şumudică, dar oficialii din Gruia mai sunt în discuţii cu Costel Gâlcă şi Ladislau Boloni. 

”Contractul meu cu CFR se termină oficial în câteva zile şi doresc să mulţumesc din suflet echipei, băieţii au fost speciali şi mă bucur că am reuşit această performanţă extraordinară împreună. Am lucrat cu un grup deosebit, total profesionist, de care nu ai cum să nu te ataşezi. Fiecare în parte va rămâne în sufletul meu. Multumesc preşedintelui care a crezut necondiţionat în mine şi a fost mereu un factor major de echilibru, patronului care ştiut ce eforturi face pt echipă şi cât suflet pune şi întregii conduceri.

Mulţumesc suporterilor pt momentele speciale de la ultimul joc şi pt dragostea lor pt echipă şi nu în ultimul rând staff-ului tehnic care a fost la nivel înalt, staff-ului medical şi tuturor celor implicaţi în activitatea zilnica a echipei !! Sunt mândru că am reprezentat Clujul şi clujenii !! HAI CFR CAMPIOANA ROMÂNIEI !!ps.- Nu am venit pt bani la CFR şi nu plec pt bani. Nu am un acord dat în altă parte şi nu stiu ce o să-mi ofere viitorul. Am refuzat orice fel de contact pana în acest moment şi prioritate a avut mereu CFR, doar că uneori in viaţa, chiar dacă exista o dorinţă comună, există riscul să nu gaseşti calea comună!”, a scris tehnicianul, pe pagina sa de Facebook. 

Iordănescu, 42 de ani, a preluat conducerea tehnică a echipei CFR Cluj la 4 decembrie 2020, când echipa era pe locul 3 în Liga I, la şase puncte de liderul de atunci, FCSB, şi când l-a înlocuit pe Dan Petrescu. În 2018, el a mai pregătit CFR Cluj pentru doar trei meciuri.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza