Edi Iordănescu ar fi fost sunat de șefii CFR-ului după UMILINŢA din Serbia! Reacția antrenorului

by admin

O informaţie de-a dreptul spectaculoasă a apărut în această dimineaţă în presă! Edi Iordănecu ar fi fost contactat de oamenii din conducerea CFR-ului, pentru o revenire surprinzătoare, dar a refuzat.

Supăraţi pe eşecul drastic cu Steaua Roşie, 0-4, oamenii care decid soarta clubului din Cluj ar fi pus mâna pe telefon şi l-ar fi sunat pe Edi Iordănescu, potrivit sport.ro. Iordănescu junior nici nu a vrut să audă de revenirea în Ardeal şi ar fi transmis că este la un pas de acord cu FCSB şi, mai mult, CFR are antrenor în acest moment, pe Marius Şumudică.

În plus, este binecunoscut faptul că Edi Iordănescu nu a plecat în cele mai bune condiţii de la campioana României. Despărţirea s-a produs ca urmare a unor neînţelegeri legate de schimbarea lotului de jucători, unul îmbrătrânit. Nu s-a ajuns la un acord cu conducerea şi astfel contractul nu a fost prelungit, deşi s-a cucerit, până la urmă, un nou titlu în Casa Liga 1.

Venirea lui Edi Iordănescu la FCSB e văzută foarte bine de Dumiru Dragomir însă, fostul şel al LPF este convins că vor exista contre între Iordănescu jr. şi Becali.

”Vor avea discuţii în contradictoriu după o săptămână, dar este normal. Dacă greşeşti, cum să nu te critic? Eu nu cred că vor fi plătite daune, Edi va pleca în momentul în care va vrea. Voi credeţi că Becali va plăti ceva? Credeţi că e prost?”, a declarat Dragomir miercuri dimineaţă, la Look Sport Live.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza