Edi Iordănescu a anunțat că vrea să plece de la CFR: “Nu mai sunteţi un singur grup şi pe prea mulţi dintre voi nu vă mai văd gata de sacrificiu pe teren”

by admin

Edi Iordănescu şi-a anunţat jucătorii că va pleca de la CFR Cluj în vară, indiferent de poziţia pe care echipa o va avea la finalul sezonului. Motivul plecării este legat de tensiunile din vestiar, potrivit DigiSport.

În vară s-a terminat, pentru că dacă nu plec eu, trebuie să se schimbe prea multe. Obiceiuri, deprinderi, lucruri şi chiar persoane din jur sau din echipă. Aşa că mai bine plec eu că e mai simplu.

Cu vorbărie multă şi jumătăţi de măsura eu nu merg înainte”, au fost cuvintele tehnicianului, conform DigiSport.

În acest moment, CFR Cluj conduce campionatul cu 42 de puncte, cu două peste FCSB, formaţie cu care a remizat luni, scor 1-1, după un gol înscris de Andrei Burcă, în minutul 90+3. Deşi rezultatul este unul extrem de favorabil campioanei en-titre, Edi Iordănescu a avut multe de spus elevilor săi.

Nu mai sunteţi un singur grup şi pe prea mulţi dintre voi nu vă mai văd gata de sacrificiu pe teren. Parcă sunteţi cu capul în altă parte şi nu aveţi liniştea necesară. Ok, vă înţeleg că oboseala este imensă, nimănui nu i-ar fi uşor, şi veniţi după performanţe care v-au consumat. Însă nu e în regulă o astfel de atitudine şi nu o accept“.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza