Ecstatic Dance la Cluj-Napoca

by admin

Ecstatic Dance este un eveniment de exprimare liberă prin mișcare, de reconectare la propriul corp și la lumea noastră interioară. Dansul și mișcarea autentică devin căi de conectare la trăiri și emoții pe care nu le accesăm tot timpul sau care nu și-au găsit contextul pentru a fi exprimate.

„Începem cu niște exerciții simple de mișcare pentru a ne încălzi corpul și pentru a ne familiariza cu spațiul și cu celelalte persoane. Urmează două ore de dans ecstatic, pe parcursul cărora muzica  este singurul nostru ghid, colajul de ritmuri și melodii fiind creat ca suport pentru experimentarea unei game largi de sentimente și  senzații. Apoi, spre sfârșitul călătoriei, muzica live de relaxare ne invită spre conștientizarea și asimilarea experienței avute.

Dansul ecstatic ne arată drumul spre a vedea posibilitățile, avantajele și provocările dansului printr-o nouă formă de implicare și conștientizare. Acesta nu pune accentul doar pe actul în sine de a dansa, ci și pe angajamentul nostru conștient în această acțiune care practic e cel mai de preț lucru pe care îl putem face atât pentru ceilalți, cât și pentru noi înșine”, detaliază organizatorii.

Pentru o avea o experiență cât mai autentică, ringul de dans este un spațiu non-verbal, iar pe parcursul evenimentului nu se consumă alcool, tutun și droguri. 


Programul serii:

18:00  Doors open 

18:15 – 19:00  Body warm-up

Opening circle 

19:15 – 21:15  Ecstatic Dancing, a musical journey by Razvan Krivach (clarObscura)

21:15 – 21:45  Musical cool down by Răzvan Krivach

Closing circle 

Nu este nevoie de experiență în dans.   

Deschis pentru orice vârstă și condiție fizică. Să îți aduci haine comode și nu uita de apă! 🙂 

Data: Vineri, 21 iunie, ora 18:00 

Locație: Urania Palace, Strada Horea nr. 4 

Numărul de participanți la eveniment este limitat. Doritorii pot complita un formular în prealabil.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza