Echipele clujene s-au calificat în sferturile Cupei României după ultima etapă a grupelor

by Christian Suciu

CFR Cluj și Universitatea Cluj s-au calificat mai departe în sferturile Cupei României rămânând neînvinse în ultima etapă a fazei grupelor. ”Șepcile Roșii” au făcut spectacol în ultimul meci de Cupă din acest an pe terenul celor de la FC Botoșani și s-au impus cu 4-0 prin golurile lui Ianis Stoica (5′,  32′), Elvis Manu (35′) ;i Marco Fosatti ( 78′), calificându-se de pe primul loc al grupei B.

Totodată, CFR Cluj a obținut calificarea după 0-0 pe terenul lui Rapid București eliminând echipa bucureșteană din competiție. La finalul partidei, italianul Mandorlini a dezmințit zvonurile cu privire la plecarea sa de la CFR Cluj fiind de părere că acestea au fost menite să destabilizeze clubul clujean.

” Îmi pare foarte rău, în special deoarece aceste ştiri au avut un impact mare în ţara mea natală, Italia, unde mi-ar plăcea să revin într-o zi. Din păcate, este mereu aceeaşi poveste: presa din Bucureşti încearcă să destabilizeze echipele din afara Capitalei.

Suntem pe locul doi şi am fost în vârf multă vreme. Ştiu bine că presiunea a crescut, dar sunt controverse politice, plantate artistic. Poate le e frică de noi. Până la urmă, n-au mai câştigat de multă vreme. 

Vă dau un exemplu: câteva etape l-am lăsat pe Deac, unul dintre veteranii echipei, pe bancă. Imediat, televiziunile l-au sunat pe tatăl lui pentru a-mi pune la îndoială alegerile. 

S-a creat un caz care nu a existat, iar jucătorul şi-a cerut scuze pentru vorbele tatălui său. Problema e că, după fiecare eşec, vor să te trimită acasă. Dacă n-ar fi fost play-off şi eram pe locul opt, puteam să înţeleg. Dar e clar că nu îi interesează decât scandalul, mult mai mult decât se întâmplă în Italia”, a declarat antrenorul lui CFR Cluj, Andrea Mandorlini.

.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza