Eagle Festival, un nou eveniment de muzică în Transilvania

by Oana Spiru

Sâmbătă, 7 mai 2022, începând cu orele 18:00, pe Noua Arenă din Oradea va avea loc inaugurarea Eagle Festival, care se dorește a fi cel mai important eveniment muzical organizat vreodată în Oradea.

Lista artiștilor prezenți va cuprinde nume de referință dîn industria festivalieră europeană precum Ummet Ozcan, Sunnery James & Ryan Marciano, Brooks, Noel Holler, Toby Romeo, Partydul KissFM și Aqila Atak.
Arena care va găzdui Eagle Festival va fi inaugurată în luna aprilie de către Primăria Oradea, și va avea o capacitate de 7.000 locuri.

Eagle Festival va fi primul eveniment de amploare organizat pe Noua Arenă, țintind încă de la început compania selectă a evenimentelor muzicale de profil, Oradea devenind astfel un reper pe harta marilor evenimente de acest gen din Europa.

”Dorim să oferim comunității orădene un eveniment de talie europeană, dar în același timp dorim să invităm publicul din toată țara să viziteze orașul nostru cu tot ce are el mai bun de oferit”, declară organizatorii festivalului.

În contextul eliminării integrale a restricțiilor cauzate de pandemia de Coronavirus, este așteptată o participare semnificativă a tinerilor din întreaga țară, Eagle Festival fiind unul dintre primele evenimente de acest gen organizate în acest an.

Doritorii vor putea petrece cu această ocazie un City Break în cea mai trendy destinație din România, odată cu participarea la eveniment putând vizita atât municipiul Oradea dar și petrece o zi de relaxare în faimoasa stațiune Băile Felix din apropiere.

Iubitorii de muzică din toată țara sunt așteptați în Oradea, sâmbătă, 7 mai 2022, între orele 18:00 – 04:00 pe Noua Arenă din Str. Traian Blajovici, la lansarea celui mai nou eveniment de muzică EDM din România – Eagle Festival.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza